Ιταλία

Πέρισιτς: «Υποφέραμε με τη Μίλαν – Υποχρέωση μας η νίκη με την Νάπολι»

Για το ντέρμπι με τη Μίλαν και την επομένη αγωνιστική υποχρέωση της Ίντερ μίλησε ο Ίβαν Πέρισιτς στο επίσημο κανάλι των «νερατζούρι».

Το νέρμπι του Μιλάνο σχολίασε ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ, Ιβάν Πέρισιτς ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη συνάντηση κορυφής με την πρωτοπόρο Νάπολι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στην έδρα των «παρτενοπέι».

«Τα ντέρμπι με τη Μίλαν είναι πάντα ειδικών συνθηκών. Η νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό το κατέστησε περισσότερο ιδιαίτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας και ελπίζω στους επόμενους αγώνες να μας υποστηρίξουν με την ίδια θέρμη. Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε αλλά πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση μολονότι υποπέσαμε σε κάποια λάθη. Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και οφείλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, προσπαθώντας διαρκώς για το καλύτερο. Είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά, βρισκόμαστε όμως στην αρχή της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα η μη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε τον χρόνο να δουλεύουμε σωστά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευελπίστω να κερδίσουμε την Νάπολι. Είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά η νίκη συνιστά υποχρέωσή μας» δήλωσε ο Κροάτης άσος.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x