Stoiximan Super League

Περιζήτητος και προβληματισμένος ο Πετράκης

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να δηλώνει ότι η πρώτη του προτεραιότητα αποτελεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν αποκλείεται να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Η σοβαρή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Πετράκης μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει και αυτό είναι κάτι που αποδυκνύεται από το γκελ που κάνει ο Κρητικό τεχνικός σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πετράκης δήλωσε χθες στον ΣΠΟΡFM 94.6: «Δεν θα συμφωνήσω με άλλη ομάδα αν δεν ξεκαθαρίσω τι θα γίνει με τον ΠΑΣ», όμως η πραγματικότητα είναι ότι προβληματίζεται για το μέλλον του στους Ζωσιμάδες.

Ο έμπειρος τεχνικός πραγματικά έχει δεθεί με την ομάδα της Ηπείρου, όμως περιμένει κινήσεις από την διοίκηση. Ο ΠΑΣ γέμισε τα ταμεία του από την πώληση Μαυροπάνου, είναι κοντά στην πώληση και του Πέδρο Κοντέ, όμως ανάλογη κινητικότητα δεν εμφανίζεται στις μεταγραφές ενίσχυσης και αυτό προβληματίζει τον Πετράκη που θέλει την ομάδα ανταγωνιστική.

Την ίδια στιγμή, ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και ο Πανιώνιος θα είναι από τις πρώτες που θα του χτυπήσουν τη… πόρτα αν αποφασίσει να φύγει από τα Γιάννενα και κάπως έτσι όλα αυτή στιγμή είναι ανοιχτά για το μέλλον του πολύπειρου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x