Stoiximan Super League

«Περνάει ιατρικά στην Άντερλεχτ τη Δευτέρα ο Βράνιες»

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι είναι οι άνθρωποι της Άντερλεχτ πως ως τη Δευτέρα θα έχει υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Όγκνιεν Βράνιες και ο Βόσνιος θα μεταβεί στο Βέλγιο για ιατρικές εξετάσεις.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως οδεύει η μετακίνηση του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει βελγικό δημοσίευμα το οποίοι τονίζει πως δεν αποκλείεται ο Βόσνιος να μεταβεί τη Δευτέρα κιόλας στις Βρυξέλλες για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «La Capitale» υποστηρίζει πως οι άνθρωποι του βελγικού συλλόγου είναι τόσο αισιόδοξοι σχετικά με την κατάληξη της μεταγραφής που έχουν προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις για χάρη του 29χρονου την προσεχή Δευτέρα (18/6).

Παράλληλα τονίζεται πως η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών δεν μοιάζει ικανή να χαλάσει το deal μια και η Άντερλεχτ ανέβασε την προσφορά της στα 3 εκατομμύρια, την ώρα που η ΑΕΚ ζητά 3,2 εκατ. ευρώ για να δώσει το ΟΚ.

Τέλος, αναφέρεται πως η Ένωση δεν πρόκειται να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βράνιες, αν πρώτα δεν έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του, με τον Κοσάνοβιτς να φαντάζει αυτή την ώρα το μεγάλο φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x