Stoiximan Super League

«Πετάει» την Τετάρτη το πρωί για Γαλλία η ΑΕΚ

Την Τετάρτη το πρωί είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ΑΕΚ με πτήση τσάρτερ για τη Γαλλία, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Σεντ Εντιέν «Geoffroy-Guichard».

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα πρόκρισης πετάει την Τετάρτη το πρωί η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν στις 10.30 το πρωί, ενώ στις 19.00 θα προπονηθούν στο γήπεδο της Σεντ Εντιέν «Geoffroy-Guichard». Λίγο νωρίτερα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Έλληνες και Γάλλους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά

Την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί με πτήση τσάρτερ θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό το αεροδρόμιο του Σεντ Ετιέν ενόψει της αναμέτρησης την Πέμπτη με τη γαλλική ομάδα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα) η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Geoffroy-Guichard και μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Έλληνες και Γάλλους δημοσιογράφους. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τον αγώνα της Πέμπτης, που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 21.00 (τοπική, 22.00 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x