Κύπελλο Ελλάδας

Πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Λεβαδειακό η Παναχαϊκή

Μία μαχητική Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στην Πάτρα για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση, ακολουθώντας τον Ολυμπιακό στους «16».

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στην Πάτρα για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Κυπέλλου και πήρε τη δεύτερη θέση του γκρουπ πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό και την Παρασκευή θα μάθει τον αντίπαλό της στους «16», ούσα η τρίτη ομάδα της Football League που άφησε εκτός μία της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πατρινοί μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Κυνηγόπουλου στο 8’ χωρίς να απειληθούν.

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως απειλούνταν από τις αντεπιθέσεις των Πατρινών, οι οποίοι στο 69΄ κατάφεραν να σημειώσουν ένα τυχερό γκολ από κόντρα και να κάνουν το 2-0 με τον Μωραΐτη. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Πέπε Σαννίνο ήταν να μειώσουν στο 77’ με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι, ύστερα από τη σέντρα του Καραχάλιου.


Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος (64' Μουστακόπουλος), Πλέγας (82' Σωτηράκος), Μαυριάς (71' Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Ελευθεριάδης

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Ναγκίς, Καθάριος (66' Ιωαννίδης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Κρνέτα (46' Σαβαντογκό), Βίντεκερ (58' Στανόγεβιτς), Λιάγκας


Βαθμολογία 5ου ομίλου:
1. Ολυμπιακός 9

2. Παναχαϊκή 6

3. Λεβαδειακός 3

4. Άρης Αβάτου 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x