Stoiximan Super League

Πέτερσον: «Γνωρίζω για τις συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Χέρακλες»

Τις διαπραγματεύσεις που εξακολουθούν να γίνονται μεταξύ ΑΕΚ και Χέρακλες για τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Πέτερσον επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σουηδός εξτρέμ.

Ολοζώντανο παραμένει το θέμα Πέτερσον για την ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σουηδός άσος.

Μιλώντας στο «fotbollskanalen», ο εξτρέμ της Χέρακλες δήλωσε γνώστης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ολλανδική ομάδα και την «Ένωση».

«Γνωρίζω πως οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω φήμες και δημοσιεύματα…

Έχω έναν γιο και η σύζυγός μου σύντομα θα μου χαρίσει ακόμα έναν. Η οικογένειά μου είναι σε προτεραιότητα και πρέπει να την κοιτάξω. Προς το παρόν κοιτάζω τους στόχους της ομάδας μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»
, ανέφερε αρχικά.

Απαντώντας ωστόσο σε ερώτηση για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, «φωτογράφισε» το πλεονέκτημα που έχει η ΑΕΚ στις συζητήσεις, λέγοντας:

«Η ομάδα μου έχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για μένα παραχωρώντας με τον Ιανουάριο παρά να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και να φύγω ελεύθερος. Ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x