Stoiximan Super League

Πετράκης: «Αν έρθει η νίκη, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ μας»

Στον τομέα της ψυχολογίας στάθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, μετά την ήττα από τον Βόλο.

Στο ψυχολογικό κομμάτι στάθηκε περισσότερο ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο, που βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει μια ακόμη ήττα, που την κράτησε την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε και επηρεάζουμε και κάποια όχι, δεν έχει νόημα τώρα να τοποθετηθώ, με σκληρή δουλειά το ψάχνουμε. Παρά το ότι έχουμε την υπεροχή, για κάποιο λόγο συμβαίνουν πράγματα και δεχόμαστε ευκαιρίες, μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε».

Για το γεγονός ότι η Λαμία έχει δεχθεί ήδη 10 γκολ:

«Σε μία ομάδα όλοι μαζί δεχόμαστε και όλοι μαζί βάζουμε γκολ, κάποιοι από μας με πρώτο εμένα, μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μέρα. Να προλάβουμε αυτό και να το δουλέψουμε. Είναι αιτία προβληματισμού, είναι πολλά . Δεχόμαστε γκολ από στατική φάση και ίσως κάποιες, ανοργάνωτες από κάποια μετάβαση».

Για τη συνέχεια:

«Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν, είναι καλοί και ποιοτικοί, θα βοηθήσουν και ψυχολογικά. Οι 10 μέρες είναι αρκετές για να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ψάχνουμε τη νίκη και αν τη βρούμε, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x