Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δεν αφορά εμένα το θέμα του Λίλα»

Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ηρακλή, όπως δήλωσε ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ απάντησε ακόμα μια φορά για το θέμα του Άντι Λίλα.

Τη νίκη άξιζε από το σημερινό ματς κόντρα στον Ηρακλή ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Άντι Λίλα, υπογραμμίζοντας και πάλι ότι δεν είναι δικό του θέμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε μια πολύ σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες μου και νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Και μας αδικεί γιατί ο αντίπαλος μπορεί να είχε μαχητικό πνεύμα αλλά έκανε τέσσερα σουτ σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε δύο τέρματα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχω να πω ότι φτάναμε έξω από την περιοχή του Ηρακλή, με ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε. Είναι άδικο για την ποιότητα αυτής της ομάδας την ευκολία με την οποία δημιουργούμε φάσεις να μην τις μεταφράζουμε σε ευκαιρίες. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση στην τελική προσπάθεια, αλλά έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε ημέρες για να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος για το θέμα με τον Άντι Λίλα είπε: «Αυτό το θέμα δεν αφορά εμένα. Εγώ με τον Λίλα έχω μιλήσει και αυτή είναι η δουλειά μου. Γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε κιόλας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x