Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δεν σχολιάζω όσα είπε ο κ. Λουτσέσκου - Ο καθένας κρίνεται»

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έδωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Είμαι προπονητής 27 χρόνια και ποτέ δεν ζήτησα από παίκτη μου να κάνει καθυστέρηση» σχολίασε.

Απαντήσεις στο «κατηγορώ» του Ράζβαν Λουτσέσκου, έδωσε μετά το τέλος του ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε ότι δεν ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν καθυστέρηση, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης

"Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται...
".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x