Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δίκαιο το σκορ»

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα και εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Φαίακες μπορούν να σωθούν.

Δίκαιη χαρακτήρισε την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα ο Γιάννης Πετράκης, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα να αναφέρει πως του έκαναν εντύπωση οι Φαίακες και πως πιστεύει ότι μπορούν να σωθούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στην ουσία και με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ήταν ένα ματς με ένταση και δυναμισμό. Δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες, πλην εκείνης του Νικολιά. Το ματς θα κρινόταν στη στιγμή, δεν είχαν όμως ευκαιρίες οι δύο ομάδες. Μπήκαν δύο απίθανα γκολ και όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιο το σκορ», είπε αρχικά.

Για το αν παραμένει στόχος η πεντάδα: «Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι το καλύτερο. Είμαστε κοντά στην πεντάδα, μειώσαμε στους 2 βαθμούς, αν και δεν έγιναν τα άλλα ματς. Μένουν 6 αγωνιστικές και βέβαια είχαμε τη φιλοδοξία, όπως θα την είχατε κι εσείς, αν ήσασταν στη θέση μας. Βήμα-βήμα θα πάμε ως το τέλος».

Για την Κέρκυρα και αν μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή: «Μελετήσαμε καλά την Κέρκυρα. Έχει αλλάξει προφίλ και σχέδιο παιχνιδιού με τον κ. Ματζουράκη, είναι καλά οργανωμένη ομάδα με ένταση. Στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Με βάσει την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάστημα πρέπει να είναι αισιόδοξοι. Μου έκανε καλή εντύπωση ως ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x