Stoiximan Super League

Πετράκης: «Δυστυχώς δεν παίζαμε μόνοι μας»

Ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην καλή αμυντική οργάνωση του ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στον εκνευρισμό του Μπέριου στο πρώτο ημίχρονο.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΣ στο αμυντικό κομμάτι εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στις απουσίες που είχε στο Φάληρο αλλά και στον εκνευρισμό του Μπέριου στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα καταρχήν. Θέλω να πω στην... αφετηρία πως είχαμε σήμερα δύσκολη δουλειά με πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως χειριστήκαμε και αμυντικά και τακτικά το ματς μέχρις ότου έρθει το γκολ του Μάριν. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχαμε φάσεις. Όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού αλλά προσπαθήσαμε πολύ».

Το εάν είδε βελτίωση: «Νομίζω ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν βελτιωμένοι. Στο 2ο μέρος χάλασε η ισορροπία μας από το γκολ. Μετά είχε φάσεις ο Ολυμπιακός. Επιθετικά δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Παίζει και ο αντίπαλος σε αυτά τα ματς. Δεν παίζεις μόνο εσύ».

Τον Μπέριο και την συμπεριφορά του:
«Κοιτάξτε δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο Μπέριος έχει εκρηκτικό χαρακτήρα. Έχει γίνει και σε ματς άλλα και έχει αποβληθεί. Ο Θοδωρής είναι εξαιρετικός παίκτης και παιδί. Δεν ξέρω το τι τον ενόχλησε αλλά αυτές οι συμπεριφορές είναι σε βάρος της ομάδας. Όταν ο αμυντικός σου χάσει την ηρεμία του είναι σε βάρος σου».

Τον Γιαννίκογλου και το κατά πόσον θα συνεχίσει βασικός: «Βήμα βήμα πάμε. Έδωσα χρόνο στον Γιαννίκογλου. Θεωρώ ότι είναι καλό και για την ομάδα και για τους κίπερ. Θα στηρίξω τον Μάκη».

Την σημασία του αγώνα και τις απουσίες αλλά και το επόμενο ματς Κυπέλλου: «Δεν κατάλαβα την ερώτηση ακριβώς. Πάντα χρονικά με βάση τα δεδομένα προσδιορίζουμε το που θα εκτίσουν οι ποινές. Εμείς είχαμε και ατυχίες όπως με τον Καρανίκα που είχε αποβληθεί ενώ είχαμε δηλώσει παίκτες. Είχαμε και τραυματίες τον Τζημόπουλο και τον Ναδάλες. Δεν προφυλάξαμε κανέναν. Απλώς ήταν οι συγκυρίες και τα προβλήματα που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x