Stoiximan Super League

Πετράκης: «Ένα καλό αποτέλεσμα θα αλλάξει την ψυχολογία, στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, στην αποβολή του Μιχαήλ και στο ότι η ομάδα του δεν παίρνει αυτά που δικαιούται.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ομάδας του με την Ξάνθη:

Για το παιχνίδι: «Η προσπάθεια που έγινε σήμερα ήταν πολύ μεγάλη. Με βάσει την εικόνα μας, είχαμε τις προϋποθέσεις να κερδίσουμε το ματς που το θέλαμε πάρα πολύ. Ο αντίπαλος είχε κι αυτός 2 πολύ σημαντικές ευκαιρίες και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Μιχαήλ για την επέμβασή του στο β’ ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι δεν είχαμε το ίδιο καλή εικόνα με το πρώτο, είχαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε στις ευκαιρίες του Γιάκου και του Νικολιά. Δεν τα καταφέραμε όμως. Κατ’ εμέ επηρέασε η αποβολή του Αλέξη Μιχαήλ, έστω και στο λεπτό που έγινε. Με την αποβολή η ομάδα που θα ρίσκαρε περισσότερο και ήμασταν εμείς φυσικά, ήρθε σε μειονεκτική θέση. Κάτι πήγαμε να κάνουμε στο τέλος, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη και η εικόνα μας αδικείται από τα αποτελέσματα που έρχονται, είναι όμως παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα. Όταν δεν παίρνεις όσα δικαιούσαι, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα πάρουμε και στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ευχαριστούμε τον κόσμο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΣ απειλεί μόνο από στατικές φάσεις: «Όλα παίζουν ρόλο και το άγχος και οι απουσίες, δεν στέκομαι όμως στις απουσίες. Στα τελευταία ματς, με τα στημένα που είναι στόχος μας, κάναμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως, και εκτός από τα στημένα».

Για τον Νεόφυτο Μιχαήλ και σε τι οφείλεται η αλλαγή του Βελλίδη στα δύο τελευταία ματς: «Είναι εύλογη η ερώτησή σας, αλλά έχω 25 παίκτες, αυτοί που κρίνω ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση, αυτούς επιλέγω. Με την ίδια λογική και ο Τζημόπουλος έμεινε εκτός».
Για το άγχος που υπάρχει και πως θα αντιμετωπιστεί: «Με σκληρή δουλειά και να γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα δεν παίρνει αυτό που δικαιούται η ομάδα. Πρέπει να κάνεις δημιουργική την πίεση. Δουλειά, πίστη, επιμονή προσπάθεια, αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας διακρίνουν ως το τέλος».

Για το ότι η ομάδα βελτιώνεται, αλλά δεν υπάρχει πλέον χρόνος και πρέπει να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα: «Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που δεν υπάρχει λογική. Ένα καλό αποτέλεσμα, όμως, θα αλλάξει την ψυχολογία μας. Από συγκυρίες δεν έχει έρθει. Στα σημεία χάσαμε κάποια ματς. Ένα καλό αποτέλεσμα θέλουμε, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία και να προστεθεί στην καλή εικόνα που ήδη έχουμε. Δεν είμαστε μακριά βάσει εικόνας».

Για το αν ήταν δίκαιη η αποβολή του Αλ. Μιχαήλ: «Κάντε εσείς σχόλια για τη διαιτησία, δεν μπορώ να κάνω εγώ».

Για τις δύσκολες μέρες που περνάει πρώτη φορά επί ημερών του η ομάδα: «Δεν χρειάζεται να λέμε, η πράξη αποδεικνύει. Στο παρελθόν δεν περάσαμε τέτοιου τύπου δυσκολίες, αλλά ο χρόνος θα δείξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x