Stoiximan Super League

Πετράκης: «Η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ, παρά την κούραση από το Τσάμπιονς Λιγκ, παραδέχτηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο Κρητικός τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως καλό είναι να προσχωρήσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα, ζήτησε βελτίωση στα επόμενα ματς, «έσταξε μέλι» για τον Κόντε που αποχωρεί, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά: «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ΑΕΚ και στις άλλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Όλοι χρειαζόμαστε τις επιτυχίες. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερη από εμάς, παρότι προερχόταν από ματς ευρωπαϊκό. Έβγαλαν ενέργεια και δίκαια νίκησαν. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα μετά από αυτό το παιχνίδι».

Για τον Κόντε και αν θα καλυφθεί το κενό του: «Ο Κόντε δεν έπαιξε σήμερα, γιατί βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφής. Ο Πέδρο μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Είναι χαρά μας που άλλος ένας παίκτης μας ανεβαίνει επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντικαταστάτη του και να καλύψουμε το κενό με τον καλύτερο τρόπο».

Για το στόχο του ΠΑΣ φέτος: «Το δόγμα μου είναι ότι πρέπει να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να διεκδικούμε πράγματα. Αν πορευόμαστε σε αυτόν τον δρόμο, στο τέλος θα είμαστε καλά. Το να πω από τώρα ότι θα θέλουμε Ευρώπη χωρίς να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις δεν έχει νόημα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x