Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Ήταν ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα, μπράβο στον Λουκίνα»

Στο γεγονός πως έβγαλε συμπεράσματα για παίκτες και συστήματα στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την πεντάρα του ΠΑΣ επί της Θύελλας Καμαρίου για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως χρειάζονται δουλειά στην τακτική και αυτό φάνηκε κόντρα σε μία ομάδα που παίζει ανοιχτά, ενώ «αποθέωσε» τον Λουκίνα.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα. Πρώτον τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και να δούμε την κατάστασή τους.

Δεύτερον, να δούμε τακτικά που πήγαμε καλά και που χρειαζόμαστε δουλειά. Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι, παρότι παίζαμε με μια ομάδα που είναι δύο κατηγορίες κάτω από εμάς, αλλά ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και γι’ αυτό λέω ότι προσφερόταν για χρήσιμα συμπεράσματα. Το μυαλό μας από τώρα στη Λαμία».

Για το αν μπορούν να εφαρμοστούν κάποιες τακτικές του σημερινού αγώνα στο πρωτάθλημα: «Βέβαια και μπορούν. Αλλά είναι θέματα που αφορούν εμάς. Δεν είναι σωστό να μοιράζομαι τις σκέψεις μου».

Για τον Λουκίνα: «Ένας παίκτης που πετυχαίνει 4 γκολ, ασφαλώς και μπορεί να σταθεί και στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης μου θυμίζει πολύ τον Γαρουφαλιά όταν ήρθε. Κάνει μία 100% επαγγελματική προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις και, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, ανταπεξήλθε. Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος για τον Γιάννη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x