Stoiximan Super League

Πετράκης: «Κάναμε ώριμη εμφάνιση και νικήσαμε δύσκολη ομάδα»

Η πειθαρχία και η αφοσίωση στο πλάνο έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη κόντρα στον Άρη, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλάνο που υπήρχε για το ματς (1-0) με τον Άρη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

«Είχαμε καλή προσέγγιση, καλό πλάνο, είμαι χαρούμενος για την πειθαρχία και την αφοσίωση στη δουλειά που είχε ο καθένας τους. Κάναμε καλή εμφάνιση, ώριμη και κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Άρη: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια, την εικόνα και το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την παρουσία του. Θέλουμε και ακόμα περισσότερους στα επόμενα ματς. Στα αγωνιστικά, παίζαμε με ομάδα που ήταν σε καλό φεγγάρι, έχει ποιότητα, οργάνωση, και κάνανε τη δουλειά μας δύσκολη. Είχαμε καλή προσέγγιση, καλό πλάνο, είμαι χαρούμενος για την πειθαρχία και την αφοσίωση στη δουλειά που είχε ο καθένας τους. Κάναμε καλή εμφάνιση, ώριμη και κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα».

-το μπλοκάρισμα του Άρη από την τακτική του ΠΑΣ και το τι έπαιξε ρόλο: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια σε ό,τι επιλέξεις να παίξεις. Ο σχηματισμός μπορεί να μεταβάλλεται, αλλά το σημαντικό είναι να υπηρετήσεις με συνέπεια οποιοδήποτε πλάνο. Παίζει ρόλο το πόσο συγκεντρωμένος είσαι σ’ αυτό που επιλέγεις να υπηρετήσεις».

-το πόσο μακριά είναι από το επίπεδο που μπορεί να φτάσει η ομάδα του: «Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί και ξέρετε ότι δεν παρασύρομαι από ένα αποτέλεσμα, δεν κρίνω από τις στιγμές. Καταθέτω πάντα πίστη στην ομάδα και τη δουλειά μας. Είχαμε καλή οργάνωση και καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό εύκολα μεταβάλλεται. Όλα είναι θέμα δουλειάς. Θα αφήσουμε τον χρόνο να δείξει».

-το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και το αν ποντάρει πολλά στο θεσμό ο ΠΑΣ: «Ξέρετε ότι πάντα δίνω χρόνο σε παιδιά που δεν παίζουν και στενοχωριέμαι γιατί δεν τους τον δίνω στο πρωτάθλημα. Όταν είσαι μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν γίνεται να μη μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Είναι ένας πιο γρήγορος δρόμος για τη διάκριση».

-την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών: «Θα υπήρχε καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να τα βάζουμε τα πράγματα σε σωστή προτεραιότητα, γιατί ξέρουμε ότι στην Ελλάδα δυστυχώς γίνονται επεισόδια. Από το να δημιουργηθεί μία εικόνα που θα μας πάει πίσω σαν ποδόσφαιρο, οι υπεύθυνοι οδηγούνται τελικά σε τέτοιες αποφάσεις».

-τον Άρη και αν τον περίμενε έτσι: «Είναι ομάδα με ποιότητα, μεγάλη ομάδα, έχει καλή οργάνωση και αμυντικά και επιθετικά και θα είναι πολύ καλή η χρονιά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x