Stoiximan Super League

Πετράκης: «Μας έλειψε η ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο»

Στην έλλειψη έντασης στο πρώτο ημίχρονο από τους παίκτες του απέδωσε την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιάννης Πετράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε πως είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με το πέναλτι του Κόντε και η ενέργεια που βρήκαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους βοήθησε να ισοφαρίσουν. Έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, όμως περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς. Θεωρεί πως δεν υπάρχει άγχος και πως στηρίζει και πιστεύει τους παίκτες του, παρά το γεγονός πως δε σκοράρουν και πως σε ότι άφορα τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ένταση και αυτό που είναι η ικανότητά μας και μπορούμε ως ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, μας δόθηκε ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά χάσαμε το πέναλτι που ήταν σημαντικό στην εξέλιξη του ματς, μας επηρέασε ψυχολογικά και δεχτήκαμε και το γκολ σχεδόν αμέσως.

Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα μας, η ενέργεια ήταν αυτή που θέλουμε. Ο Απόλλωνας έπαιξε μαζικά άμυνα. Υπό την πίεση για το αποτέλεσμα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ, που δεν ξέρω αν ήταν κανονικό, αλλά ίσως άλλαζε τη ροή. Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν ακυρώνει τη συνολική προσπάθεια. Πρέπει να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι».

Για την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας σχολίασε πως: «Θα μου την κάνετε αυτήν την ερώτηση όταν θα είμαστε στο τέλος, δεν την ξεχνάω, θα την απαντήσω τότε».

Παράλληλα δεν δέχτηκε πως υπάρχει θέμα άγχους. «Δεν νομίζω ότι είναι "βάρος". Έχουμε πολλά παιδιά που θέλουμε να τα βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν. Καλλιεργήθηκαν οι προσδοκίες από τα προηγούμενα χρόνια από τα ίδια σχεδόν παιδιά. Θέλουν το χρόνο τους.
Γράφτηκε κάποια στιγμή ότι σκοράρει μόνο ο Κόντε. Είναι ένα μέρος της αλήθειας, αλλά τους παίκτες είτε τους στηρίζουμε, είτε τους ακυρώνουμε. Εγώ τα παιδιά τα πιστεύω. Με βάση την εικόνα μας στο πρωτάθλημα γενικότερα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Υπάρχει αιτία, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τώρα τα πράγματα».

Για το μέλλον του και αν θα γίνει «σιριαλ» αναφορικά με την παραμονή του, ήταν απόλυτος. «Δεν ισχύει αυτό που λέτε. Πάντα η συμφωνία μας γινόταν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Απλώς, πέρυσι καθυστερήσαμε 15 μέρες, αλλά για προσωπικούς μου λόγους, όχι της ομάδας. Πάντα συμφωνούσαμε μετά το πρωτάθλημα με τον πρόεδρο. Και οι μεταγραφές είχαν έρθει και τη χρονιά που παίξαμε στην Ευρώπη μετά τα ματς αυτά. Ξαναλέω, ή πιστεύουμε ή όχι στην ομάδα, εγώ την πιστεύω. Μέσα στη δουλειά μας και οι δύσκολες στιγμές».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε αν στα εναπομείναντα παιχνίδια θα παίξουν κάποια νέα παιδιά. «Θα το εκτιμήσω με βάση και την ετοιμότητα των παιδιών και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x