Stoiximan Super League

Πετράκης: «Με πέντε γκολ δεν πρέπει να μιλάς»

Φανερά δυσαρεστημένος από την ήττα της ομάδας του με το βαρύ 5-0 παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης.

Δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 και πρόσθεσε ότι η ομάδα του πρέπει να μάθει από το σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν ήθελα να πω ότι παίζαμε με ομάδα διαφορετικού επιπέδου και με μεγάλη ποιότητα. Εάν προσθέσουμε και τον ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη και την οργάνωσή του. Όταν τρως πέντε γκολ δεν πρέπει να μιλάς και να λες πολλά. Μέχρι το 1-0 και μετά το 2-0 είχαμε καλή αμυντική εικόνα. Μετά τρώμε και δύο γκολ στο τέλος που χαλάει όλη την εικόνα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλα είναι στην δουλειά μας. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά».

Για το βαρύ σκορ: «Το βασικό είναι πως παίζαμε με πολύ καλή ομάδα. Είναι διαφορετικού επιπέδου από εμάς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει στο 3-0 αλλά δεχθήκαμε το 5-0. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν ακυρώνει πως έγινε μία σπουδαία προσπάθεια. Θέλαμε πιο καλή επιθετική εικόνα και τόλμη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του: «Νομίζω τα πράγματα στο τέλος έρχονται σε ισορροπία. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε πέντε εκτός έδρα ματς στα πρώτα έξι. Να γίνουμε πιο δυνατοί και θα πάρουμε τα αποτελέσματα στην συνέχεια από την αξία που έχουμε».

Για το εάν ήταν σύμφωνος με το να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής από ομάδα με την οποία ο ΠΑΣ έπαιζε δύο μέρες μετά (σ.σ. Ευαγγέλου) και για τον επιθετικό: «Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση γιατί δεν παίρναμε τώρα τον παίκτη πότε θα γινόταν αυτό; Ή θα παίρναμε παίκτη ή όχι. Για την δεύτερη ερώτηση προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη στην επίθεση για να αντικαταστήσουμε τον Κόντε. Κοιτάμε για ελεύθερους. Καλή χρονιά να έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x