Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός, ακολουθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο ΠΑΣ σήμερα, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης, που επισήμανε πως προφύλαξε κάποιους παίκτες του ενόψει του σημαντικού ματς με τον Απόλλωνα…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε ένα τουλάχιστον γκολ, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Πανιώνιο, που αποδείχθηκε πιο τυχερός και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών στο βασικό σχήμα, με γνώμονα το σπουδαίο, όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης…

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης
:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ μέσα από την καλή εικόνα που είχαμε για να πάρουμε το αβαντάζ για την νίκη και την πρόκριση. Είχε και ο Πανιώνιος δυο καλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι με την εικόνα μας αξίζαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε στις αρχές του δευτέρου μέρους και ο τρόπος που ήρθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός, τις δυο φάσεις που έκανε τις μετέτρεψε σε γκολ και μέσα από αυτήν την διαδικασία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δικαιολογούσε αυτήν την επιθυμία».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε κάποιους παίκτες: «Πάντα προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες, θέλαμε να προφυλάξουμε και κάποια παιδιά γιατί ακολουθεί κι ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το πρώτο παιχνίδι δεν μας έκατσε, βλέπουμε το επόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x