Stoiximan Super League

Πετράκης: «Σπουδαία και δίκαιη νίκη»

Στο δίκαιο της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 3-1 στους «Ζωσιμάδες».

Ο Κρητικός τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως είχαν προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα ξεπέρασαν στο δεύτερο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους και θεωρεί πως ήταν άδικο να δεχτούν την ισοφάριση χωρίς να έχει γίνει φάση από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά: «Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη που τη χρειαζόμασταν απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποια προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο, το οποίο το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώνοντας παράλληλα και κάποια άλλα πράγματα. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εικόνα τους».

Και μετά ρωτήθηκε τι… σκέφτηκε το 1-1. «Ό,τι σκέφτεται ένας λογικός άνθρωπος. Ήταν άδικο εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν η πρώτη ευκαιρία που μας έκανε ο αντίπαλος μετά το γκολ. Πρέπει στατιστικά να κάνεις 4-5 ευκαιρίες για να βάλεις γκολ, εμείς το δεχτήκαμε αμέσως. Αλλά, όλα στη δουλειά μας είναι. Τα παιδιά δείξανε ότι έχουν το σθένος και άλλαξαν την αρνητική τροπή που έπαιρνε το παιχνίδι».

Για την άμεση απάντηση των παικτών του σχολίασε πως: «Εχει να κάνει με την πίστη που είχαν οι παίκτες εκείνη τη στιγμή. Ήταν άδικο που ισοφαριστήκαμε και αντιδράσαμε αμέσως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x