Stoiximan Super League

Πετράκης στον ΣΠΟΡ FM: «Θα προκριθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Μεγάλο μέγεθος ο Παναθηναϊκός»

Για την πορεία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM o πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης.

Αισιόδοξος ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να προκριθούν επί των Κράσνονταρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε επίσης τα προβλήματα που εντόπισε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραϊόβα, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος και με τη δουλειά που γίνεται, έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»:

Για το ότι δεν θα είναι σε κάποιον πάγκο φέτος: «Στην αρχή, επειδή η συνήθεια είναι δεύτερη φύση, οποιοσδήποτε χάνει το ρυθμό, αισθάνεται άβολα. Όμως ο χρόνος τα φέρνει όλα σε ισορροπία. Και αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Για το αν ήταν συνειδητή επιλογή ή δεν είχε ικανοποιητικές προτάσεις: «Ήταν συνδυασμός και των δύο».

Για τον Ολυμπιακό: «Εύχομαι και πιστεύω να περάσουν και οι τρεις ομάδες στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Για την Ελλάδα είναι πολύ σπουδαίο. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη χρονιά με καλή συνέπεια, νοοτροπία και εικόνα. Το είδαμε με τη Μπασακσεχίρ, είχε κάποια θέματα όμως είναι σε καλό δρόμο Έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή, έχει σχεδόν ίδια βάση με κάποιες προσθήκες. Ήδη έχει φανεί η απουσία του Φορτούνη. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης να κάνει όσα κάνει εκείνος, αλλά όταν υπάρχει καλή ομαδική δουλειά περιορίζεται η απουσία. Η Κράσνονταρ δεν θα είναι εύκολη. Έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Όμως, είναι δύο παιχνίδια και μπορεί να τα καταφέρει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρόλο που άλλαξε ο προπονητής, ο Φερέιρα ζητά κάτι συγκεκριμένο, που λένε ότι είναι μακριά από αυτό που έπαιζε ο Λουτσέσκου. Για μένα δεν είναι μακριά. Ο ΠΑΟΚ πρόσεχε την άμυνα του και είχε τρομερή ικανότητα στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Φερέιρα έχει ικανοποιήσει τα δεδομένα που έχει ο ΠΑΟΚ. Έφερε οριακά τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Είναι σε καλό δρόμο και ο ΠΑΟΚ. Ο Φερέιρα προσαρμόστηκε και δεν προσπάθησε να κάνει πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός από τη Σλόβαν και πιστεύω θα μπει στους ομίλους».

Για την ΑΕΚ: «Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η ΑΕΚ δεν φαίνεται να προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Η ΑΕΚ έδειχνε ότι είναι μια ομάδα χωρίς ενέργεια. Πρέπει να βάλει ισορροπία στο παιχνίδι της. Έχει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις. Να συγκεντρωθούν και να βγάλουν πράγματα που είναι μέσα στις δυνατότητες τους. Αλλά θέλει δρόμο για να γίνει η ομάδα που ζητούν οι φίλαθλοι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, γίνεται σπουδαία δουλειά. Είδα το φιλικό με την Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος. Θα είναι ανταγωνιστικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x