Stoiximan Super League

Πετράκης: «Χρειάζεται κατάθεση ψυχής»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ισοπαλία (1-1) του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους μετά την καλή εμφάνιση και ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Οι Ηπειρώτες ήρθαν 1-1 στην Τούμπα και θα μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν νικητές από το γήπεδο, αλλά παραμένουν στο κόλπο για είσοδο στα play offs.

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια γι' άλλη μια φορά στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, για την καλή εικόνα ως ομάδα και το καλό αποτέλεσμα που πήραμε. Στο β' ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε τις προϋποθέσεις να πάρουμε και κάτι περισσότερο. Μας αφήνει ικανοποίηση η εμφάνιση, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί και πάλι. Είναι σημαντικό να κλείσουμε τη χρονιά στα δυο επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας», ανέφερε αρχικά ο Κρητικός προπονητής.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν μπορούσε ο ΠΑΣ το «διπλό» απάντησε: «Με βάση τις ευκαιρίες μπορούσαμε, αλλά η εικόνα δεν μεταφράζεται πάντα σε αποτέλεσμα. Είναι σημαντικός και ο βαθμός που πήραμε. Θα μπορούσαμε και να χάσουμε σε μια κεφαλιά που είχε ο Αθανασιάδης, για παράδειγμα. Δεν συνεπάγεται πάντα η εικόνα και καλό αποτέλεσμα».

Για το αν βλέπει διαφορές στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την εποχή του Αναστασιάδη: «Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο, ο καθένας έχει δικιά του κουλτούρα. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους του να τον πάνε εκεί που ονειρεύονται».

Για την εμπειρία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, να γινόμαστε καλύτεροι, όταν το κάνεις, όποια αξία έχεις μπορείς να την αναβαθμίζεις. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα, να αναβαθμίσουμε την αξία μας».

Για τον στόχο της εισόδου των play offs: «Εδώ που είμαστε χρειάζεται κατάθεση ψυχής. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι γιατί ακολουθούν δυο δύσκολα ματς. Πρέπει να έχουμε εκείνα τα αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν για το στόχο στον οποίο είμαστε κοντά».

Για την έφεση της ομάδας σχετικά με την άδεια: «Εμείς και το υπόλοιπο τιμ σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε, δεν μας ενδιαφέρει άμεσα αυτό το κομμάτι, γιατί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό εμείς, αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αγωνιστικά και από θέμα αδειοδότησης».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι σωστό να πω για τον ΠΑΟΚ, την πορεία την καθορίζουν πολλοί παράγοντες».

Για τις φημολογούμενες μεταγραφές Χαρίση και Κοροβέση: «Και οι δυο μπορούν να γίνουν χρήσιμα μέλη, αν γίνει η μεταγραφή. Έχουν τα χαρακτηριστικά να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x