Stoiximan Super League

Πέτριτς: «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός...»

Εφόσον ο Παναθηναϊκός τον θέλει, τότε ο Μλάντεν Πέτριτς δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Διαθέσιμος -εφόσον θέλει και η ομάδα- για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι εμφανίστηκε ο χρυσός σκόρερ απέναντι στον Λεβαδειακό, Μλάντεν Πέτριτς που είναι απόλυτα χαρούμενος απ’ την παρουσία του στο τριφύλλι.

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είχε καλή άμυνα ο Λεβαδειακός. Είχαμε κακές επιλογές στις τελικές, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και αν η ομάδα θέλει να μείνω, θα το δούμε εκείνη τη στιγμή».

Για το αν το γκολ και η νίκη του δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει Νέας Σμύρνης: «Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις ένα γκολ. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτή ήταν καλή και πριν από το παιχνίδι γιατί νιώθω καλύτερα. Ο Πανιώνιος μας έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι εδώ (στη Λεωφόρο) ότι είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε από κανέναν, πάμε με στόχο να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x