Stoiximan Super League

Πέτριτς: «Δεν ήθελα να φύγω από το γήπεδο»

Για τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, το συγκινητικό αντίο στη Λεωφόρο, το μέλλον που θα τον βρει αφοσιωμένο στην οικογένειά του και τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Το πώς βίωσε το τελευταίο του ματς στη Λεωφόρο και προτελευταίο στην καριέρα του αποκάλυψε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης φορ υπογράμμισε πως ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση για να κρεμάσει τα παπούτσια του, έδειξε χαρούμενος που πλέον θα περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του, δεν θέλησε να... επεκταθεί για το πού θα τον βρει το μέλλον κι έδωσε σύνθημα νίκης στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, όπου θα κριθεί αν ο Παναθηναϊκός θα κουνήσει «σεντόνι»!

Οι δηλώσεις Πέτριτς στην κάμερα της NOVA

Για το αντίο: «Δεν ήθελα να φύγω από το γήπεδο, γιατί πρώτα από όλα είδα πως τα παιδιά μου το απολάμβαναν. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αυτή που πήρα. Αισθάνομαι όμως πως ήταν η καλύτερη στιγμή, νιώθω απελευθερωμένος και κοιτάζω μπροστά για την επόμενη περίοδο της ζωής μου. Ετοιμάζομαι για να περάσω πολλά Σαββατοκύριακα με τα παιδιά και τη γυναίκα μου».

Για την οικογένειά του: «Είναι ο βασικότερος λόγος. Ένιωσα πως ήρθε ο χρόνος να απολαύσω στιγμές με την οικογένειά μου. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και είναι δύσκολο να αποφασίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Το αποφάσισα και είμαι εντάξει με αυτό».

Για το τι κρατάει από την καριέρα του: «Πέρασα φανταστικές στιγμές, αλλά και άσχημες. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος με την καριέρα μου, με το τι κατάφερα. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι στιγμές που θα θυμάμαι σίγουρα είναι μερικές με την Εθνική Κροατίας που είχαμε εξαιρετικά παιχνίδια, όπως αυτό εναντίον της Αγγλίας. Μερικά παιχνίδια με τη Βασιλεία, με την Γκρασχόπερς, πέρασα φανταστικά στον ένα χρόνο στη Ντόρτμουντ και στο Αμβούργο άφησα την καρδιά μου. Εδώ απόλαυσα το ποδόσφαιρο, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό».

Για το τι είπε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαρίστησα για όλα και πως θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα υπέροχα εδώ, με τον κόσμο, είδα πράγματα που δεν τα είχα δει ξανά. Ήταν μια φανταστική εμπειρία το να δεις πόσο... τρελοί, με την καλή έννοια, είναι αυτοί οι οπαδοί».

Για το αν θα μείνει σε άλλο πόστο: «Μιλάμε για αρκετά πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Για το αν θα συνεχίσω σαν παίκτης ή σε άλλη θέση στον Σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω. Θέλω να κάνω αρκετές διακοπές, να αφήσω τα πάντα να ηρεμήσουν και στη συνέχεια θα αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής δεν κλείνω εντελώς την πόρτα στο να παίξω ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η σκέψη μου τώρα, αλλά ίσως να έχω μια περιπέτεια στην Αμερική ή την Αυστραλία. Θα το δούμε».

Για το ματς στην Τούμπα: «Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, το δείξαμε αρκετές φορές. Αυτή τη σεζόν είχαμε δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Σήμερα κερδίσαμε για πρώτη φορά φέτος τον Πανιώνιο. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα κλειστά, αλλά πιστεύω πως θα πάμε εκεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x