Europa League

Πέτσος: «Εύχομαι να με καλέσει ο Σάντος»

Την επιθυμία να κληθεί ξανά από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα, εξέφρασε ο Θάνος Πέτσος, μετά το 1-1 της Ραπίντ Βιέννης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, μέσω της Ραπίντ Βιέννης, ελπίζει ο Θάνος Πέτσος, όπως δήλωσε μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Αναφορικά με την αναμέτρηση, ο διεθνής μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, προσθέτοντας πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς.

«Πρώτη φορά που έπαιξα με ελληνική ομάδα και ήταν πολύ ωραία. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Θεωρητικά έχουμε περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση, αλλά η ρεβάνς θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα φάουλ όπου δεν στεκόμασταν καλά, ήταν ένα σοκ, αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έπρεπε να κάνει κάτι και έχασε ευκαιρίες, αλλά και εμείς μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό για μας ότι είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά και ο Αστέρας έτρεχε επί 90 λεπτά. Περιμέναμε ότι θα έπαιζε δυνατά γιατί έχει γρήγορους παίκτες μπροστά
», δήλωσε αρχικά ο Θάνος Πέτσος στην κάμερα της Nova.

Για την Εθνική ομάδα: «Μίλησα και με τον κύριο Σάντος και μου είπε ότι πρέπει να πάρω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα μου, για να παίξω στην Εθνική. Εύχομαι να παίξω καλά στη Ραπίντ για να με καλέσει. Στη ρεβάνς πρέπει να παίξουμε επιθετικά, μέσα στο σπίτι μας είμαστε πολύ δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι ένα ωραίο ματς και πρέπει να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x