Ελλάδα

Πετυχημένη η… πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Ελπίδων (pics)

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 3-0 την αντίστοιχη της Γεωργίας χάρη σε γκολ των Βρουσάι, Παυλίδη και Οικονομίδη κι έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2021 κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Με επιτυχία πέρασε η Εθνική Ελπίδων το σημερινό… τεστ που έδωσε απέναντι στη Γεωργία, την οποία και νίκησε με 3-0 στο «Γεώργιος Καμάρας» σε φιλική αναμέτρηση, τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στο Σαν Μαρίνο!

Ο Βρουσάι άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα, μετά από ωραία πάσα του Λημνιού, ενώ πέντε λεπτά μετά ο… πασέρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης.

inner

Για να έρθει ο Οικονομίδης στο 68’ και, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη.

inner

Με την Εθνική μας ομάδα να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στη φάση των προκριματικών του Euro 2021, έχοντας κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με την Κροατία, την Τσεχία, τη Σκωτία, τη Λιθουανία και το Σαν Μαρίνο, που αντιμετωπίζει την πρώτη αγωνιστική.

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Στεριάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγκάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

Γεωργία: Γιουγκεσασβίλι, Κομπούρι, Λοχοσβίλι, Πατσάτσια, Νίνουα, Κοχορασβίλι, Λακβεκχελιάνι, Αράμπιτζε, Μάλι, Κοχρέιτζε, Μπούγκριτζε. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Νεμπιερίτζε, Σιλαγκάτζε, Σπαντερασβίλι, Κούτσια, Ταβιτασβίλι, Σαμουρκάσοβε, Τζεμπνιαούρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x