Ιταλία

Πιάνιτς: «Υπερβολικά τα 100 εκατομμύρια για Μπελότι»

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο και ο διεθνής άσος της «Γιούβε», Μίραλεμ Πιάνιτς, μίλησε για το ντέρμπυ της πόλης και το μεγάλο αστέρι της «Γκρανάτα», Αντρέα Μπελότι.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A διεξάγεται το ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο, γνωστό και ως «Derby della Mole». Ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Μίραλεμ Πιάνιτς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «La Stampa » αναφέρθηκε σε αυτό καθώς και στον γκολεαδόρ των άσπονδων γειτόνων, Αντρέα Μπελότι. Επιπλέον συμβούλευσε τον μεσοεπιθετικό της Τορίνο, Άνταμ Λιάγιτς, με τον οποίο διατηρει φιλική σχέση.

«Θα ήθελα να κερδίσουμε με 1-0 επειδή στη Γιουβέντους έμαθα πως είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κερδίζεις με αυτό τον τρόπο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διαφορές των 2 ομάδων είναι μικρές οπότε είναι σημαντικό που θα αγωνιστούμε εντός έδρας.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε με ένταση στο παιχνίδι μας και να δουλέψουμε σκληρά. Τα ντέρμπυ παραδοσιακά είναι αφιερωμένα στους οπαδούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για αυτά. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Τορίνο και συχνά ενοχλούνται επειδή διαρκώς κερδίζουμε τα μεταξύ μας ματς. Είναι ένας ευχάριστος ανταγωνισμός. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Είμαι πολύ καλός φίλος με τον Λιάγιτς. Μιλάμε συχνά και πραγματικά ελπίζω να έχει μία πολύ καλή σεζόν. Έχει το ταλέντο να κάνει τη διαφορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκοράρει συχνά και να είναι αποφασιστικός.

Ο Μπελότι πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά πέρσι. Όμως πιστεύω πως τα 100 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογείται είναι υπερβολικό ποσό. Είναι περίεργο να κοστίζει όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ,που σκοράρει 2 με 3 γκολ σε κάθε ματς. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν μόνο δύο παίκτες: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λεονέλ Μέσι
».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x