Από αύριο, Δευτέρα, μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για τις τελευταίες πλην όμως πολύ σημαντικές προσθήκες που απαιτούνται στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα εντείνει τις επαφές και την πίεση στην πλευρά του Τζακ Ρόντγουελ για να εισπράξει το πολυπόθητο «ναι». Ο Άγγλος άσος, που αν αποκτηθεί θα καλύψει τα κενά στις θέσεις του μεσοαμυντικού και στόπερ, εξακολουθεί να… ψάχνεται στην πατρίδα του. Ο χρόνος πιέζει τόσο τον ίδιο όσο και τους «πράσινους» όμως και το θέμα θα κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι προετοιμασμένος για το κακό σενάριο που ο 28χρονος μεσοαμυντικός απαντήσει αρνητικά εστιάζοντας πρωτίστως στην απόκτηση στόπερ και εν συνεχεία σε αμυντικό χαφ. Ο Τομάς Ερτό, 31χρονος Γάλλος που έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα και με τους οποίους υπάρχει επαφή. Την περασμένη σεζόν είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Τουρκίας.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.