Γερμανία

Πιέζει τον Βέρνερ να αποφασίσει η Λειψία

Η Λειψία ζήτησε από τον Τίμο Βέρνερ να επιλέξει άμεσα το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι, προκειμένου να πουληθεί στη συνέχεια με τη Μπάγερν Μονάχου να… καιροφυλακτεί.

Ο Τίμο Βέρνερ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με συμβόλαιο με τη Λειψία, η οποία επιθυμεί είτε να το ανανεώσει είτε να τον πουλήσει και να βάλει ένα αξιοσέβαστο ποσό στα ταμεία της.

Ωστόσο, το μέλλον του Γερμανού επιθετικού -που συνεχίζει να τηρεί… σιγή ιχθύος- παραμένει αβέβαιο και οι «ταύροι» κάθε άλλο παρά θέλουν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση…

«Θα περιμένουμε λίγο χρόνο ακόμα, μετά θα πρέπει να πάρει μια απόφαση και θα την αποδεχτούμε. Δεν πρέπει να τραβήξει επ’ άπειρον το θέμα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, θα θέλαμε να παίξει για τη Λειψία για τα επόμενα χρόνια», σχολίασε επί του θέματος ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Μάρκους Κρέσε.

Ο Βέρνερ «συνδέεται» σταθερά τον τελευταίο καιρό με τη Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς πάντως να προτιμούν να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον 23χρονο στράικερ, το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x