Ισπανία

Πικέ: «Αν ο Νεϊμάρ φύγει για να γίνει ηγέτης στην Παρί, θα το καταλάβω»

Μετά το tweet του Πικέ πριν λίγες μέρες, που ανέφερε ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στη Μπαρτσελόνα, τώρα αλλάζει τα δεδομένα και μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα με τις δηλώσεις του.

Η κατάσταση συνεχίζει να είναι περίπλοκη και άκρη δεν βγαίνει από τη στιγμή που ο ίδιος ο Νεϊμάρ δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του. Πριν από λίγες μέρες ο Πικέ είχε ανεβάσει ένα tweet που έγραφε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα μείνει στους «μπλαουγκράνα», τώρα όμως «μάσησε» τα λόγια του.

«Σχετικά με το tweet μου, ήταν μία προσωπική γνώμη. Δεν έχει σχέση με το αν θα μείνει ο Νεϊμάρ ή όχι, αφού αυτός αποφασίζει για το μέλλον του. Η επιθυμία μου είναι ξεκάθαρα να μείνει για αυτό άλλωστε ανέβασα και αυτή τη φωτογραφία. Πάντως θα καταλάβαινα αν ήθελε να φύγει για να είναι ηγέτης σε μία άλλη ομάδα, καθώς στη Μπαρτσελόνα υπάρχει ο Μέσι» είπε χαρακτηριστικά ο Ζεράρ Πικέ.

Η Παρί είναι έτοιμη να δώσει στη Μπαρστελόνα τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας για να αποκτήσει το Βραζιλιάνο. Οι Καταλανοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό, παρά μόνο να προσπαθήσουν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να μείνει στη Βαρκελώνη και να απορρίψει την πρόταση των Παριζιάνων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x