Ισπανία

Πικέ: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ισπανία»

Την αισιοδοξία του πως η Μπαρτσελόνα θα διατηρήσει και φέτος τους εγχώριους τίτλους αφού αποτελεί την καλύτερη ομάδα στην Ισπανία, εξέφρασε ο Ζεράρ Πικέ.

Με τον πρώτο τίτλο της σεζόν να έρχεται απέναντι στη Σεβίλλη, το Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα «ζεσταίνεται» για τους σημαντικότερους που ακολουθούν, δηλαδή το πρωτάθλημα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τόνισε και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ, λέγοντας πως το φετινό ρόστερ των «μπαλουγκράνα» διαθέτει τρομερή ποιότητα.

«Ο στόχος είναι να κερδίζεις τρόπαια. Είναι αλήθεια πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό λόγω του πρεστίζ που έχει, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε κερδίσει δυο φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι σημαντικό αφού δείχνουμε πως έχουμε την μακράν την καλύτερη ομάδα στην χώρα. Δυο συνεχόμενα νταμπλ δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά», σχολίασε ο Πικέ.

Kαι πρόσθεσε: «Τη φετινή σεζόν το ρόστερ είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με αντίστοιχα άλλων χρόνων λόγω των διαφορετικών συνθηκών και καταστάσεων. Δεν γνωρίζω αν το φετινό είναι το καλύτερο όμως μπορώ να διαβεβαιώσω πως είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε πάλι να κατακτήσουμε τίτλους όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε κάνει πολλά με τον Λουίς Ενρίκε και η φετινή χρονιά αποτελεί πρόκληση

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x