Champions League

Πικέ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία»

Μια ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί έκανε πριν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζεράρ Πικέ. Ο άσος των «μπλαουγκράνα» έσταξε μέλι για την πρώην ομάδα του.

Την τεράστια εκτίμησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -παρόλο που δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί σε αυτήν- επανέλαβε ο Ζεράρ Πικέ.

«Γυρίζω πίσω στο δεύτερο μου σπίτι. Ήμουν εδώ από τα 17 έως τα 21, είχα τις πρώτες μου εμπειρίες ως επαγγελματίας, έπαιζα με τα μεγαλύτερα ονόματα και είχα κάποιες τρελές στιγμές. Άφησα την οικογένειά μου και έζησα μόνος. Έμαθα πολλά και γύρισα άλλος άνθρωπος», ανέφερε ενόψει του αποψινού προημιτελικού ο άσος της Μπαρτσελόνα. Και συνέχισε την αποθέωση της πρώην ομάδας του:

«Ήταν πάντα η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Όλα τα μεγάλα κλαμπ περνάνε καλές και κακές στιγμές, αλλά και περιόδους μετάβασης. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και φάνηκε από τους τίτλους που κέρδισαν».

Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί και στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον οποίο συνυπήρξαν στο «Ολντ Τράφορντ», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θυμάμαι τον Σόλσκιερ ως συμπαίκτη, όταν έφτασα εδώ ήμουν 17, ήμουν νέος, ήταν από τους παλαιότερους παίκτες. Με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ στην ομάδα, στη χώρα και την πόλη. Ήταν κορυφαία εμπειρία να παίζεις στο πλάι του, με βοήθησε και είμαι χαρούμενος να τον βλέπω να ηγείται της ομάδας».

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x