Αγγλία

Πικέ: «Κόντεψα να τα κάνω πάνω μου με τον… μανιακό Ρόι Κιν. Ήταν σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη»!

Επική «αποκάλυψη» από τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα για το «ντου» που δέχθηκε από τον έξαλλο Ιρλανδό στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Απίστευτο σκηνικό, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, όταν ακόμη ήταν αμούστακο παιδάκι και τον εμβληματικό Ρόι Κιν, στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Διαβάστε τι είπε στο The Players' Tribune:

Θυμάμαι, σε ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» και ενώ ήμασταν στα αποδυτήρια και ετοιμαζόμασταν, εγώ είχα τρομερή νευρικότητα.

Για σκεφτείτε το: Στα 18 μου και να κάθομαι σε αυτό το μικρό δωμάτιο, βάζοντας τις κάλτσες μου δίπλα στον Ρουν Φαν Νίστελροϊ, τον Ράιαν Γκιγκς και τον Ρίο Φέρντιναντ. Ήθελα να είμαι… αόρατος. Σκεφτόμουν «απλά κάνε τη δουλειά σου και πέρνα απαρατήρητος».

Καθόμασταν, λοιπόν, και περιμέναμε τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έρθει και να μας μιλήσει. Δίπλα μου ήταν ο Ρόι Κιν. Το δωμάτιο των αποδυτηρίων ήταν τόσο μικρό, που τα πόδια μας σχεδόν ακουμπούσαν. Δεν υπήρχε καθόλου χώρος. Και επικρατούσε απόλυτη ησυχία! Τότε, εντελώς ξαφνικά, ακούγεται μία μικρή δόνηση από κινητό… Πολύ μικρή. Ο Ρόι σηκώνει το βλέμμα του και κοιτάζει γύρω-γύρω το δωμάτιο.

Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνω ότι… είμαι εγώ. Είναι το δικό μου κινητό! Το είχα ξεχάσει στη δόνηση, στην τσέπη του παντελονιού μου, το οποίο βρίσκεται, μαζί με άλλα πράγματα, πίσω από το κεφάλι του Ρόι!

Αυτός, δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται ο ήχος και αρχίζει να ψάχνει το δωμάτιο σαν… μανιακός!

Τα μάτια του στοχεύουν παντού, και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ξέρετε τη διάσημη σκηνή με τον Τζακ Νίκολσον στη «Λάμψη», όταν σπάει την πόρτα; Έτσι ήταν!

Άρχισε να ουρλιάζει: «Ποιανού είναι το τηλέφωνο;». Τίποτα. Καμία απάντηση. Ρωτάει ξανά. Και πάλι ησυχία. Ρωτάει και τρίτη φορά: «Ποιανού είναι αυτό το γαμ… τηλέφωνο;».

Τελικά, ομολόγησα, σαν μικρό αγοράκι… Πολύ σίγα είπα «λυπάμαι, είναι δικό μου».

Ο Ρόι έχασε το μυαλό του. Τρελάθηκε μπροστά σε όλους! Ήταν απίστευτο. Σχεδόν τα έκανα πάνω μου, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα.

Τώρα, το 2018, όλα είναι διαφορετικά. Όλα τα παιδιά χρησιμοποιούν iPhones πριν τα ματς. Αλλά το 2006; Ήταν ένας διαφορετικός κόσμος. Δεν το έκανες αυτό. Ειδικά στη Γιουνάιτεντ. Όχι στα αποδυτήρια του Ρόι. Ήταν ένας από τα χιλιάδες λάθη που έκανα όταν έπαιζα στη Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x