Ισπανία

Η μπηχτή του Πικέ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σε δηλώσεις του, ο Ζεράρ Πικέ, τόνισε πως στη Μπαρτσελόνα επικεντρώνονται σε όλα τα τρόπαια και όχι μόνο στο Champions League, όπως κάνουν άλλες ομάδες, εννοώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Ζεράρ Πικέ, πέταξε «καρφάκι» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως στη Μπαρτσελόνα επικεντρώνονται σε πρωτάθλημα, σε Κύπελλο και σε όλα τα τρόπαια, όχι μόνο στο Champions League, όπως κάνουν άλλες ομάδες.

«Θα μπορούσαμε να μην δώσουμε βάση στο πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο και να επικεντρωθούμε στο Champions League, όπως κάνουν κάποιες ομάδες, αλλά δεν μας αρέσει η ρώσικη ρουλέτα. Χτίζουμε μια βάση για να κατακτήσουμε τον τίτλο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκ των αρχηγών της Μπάρτσα μίλησε -επίσης- και για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Περισσότερη πίεση από τη δική μας δεν έχει καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε το τρεμπλ, είναι σαν να είχαμε μια κακή σεζόν» και συμπλήρωσε για τον τραυματισμό του Μέσι «Το θετικό είναι πως θα έχει αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x