Stoiximan Super League

Πιο έτοιμη η Κέρκυρα, φιλική νίκη επί της ΑΕΛ

Με γκολ του Τουράμ από το 13’ η Κέρκυρα επικράτησε της ΑΕΛ μέσα στο «AEL FC Arena» σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, παρουσία περίπου 1.500 οπαδών των «βυσσινί».

Σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας αποδείχθηκε ότι βρέθηκε η Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου σε σχέση με την ΑΕΛ του Άγγελου Αναστασιάδη στο πλαίσιο σημερινής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «AEL FC Arena».

Παρουσία περίπου 1.500 οπαδών των «βυσσινί», οι «Φαίακες» επικράτησαν με 1-0 στη θεσσαλική πόλη, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο 13’ με σκόρερ τον Τουράμ, που με πλασέ με το αριστερό εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό το λάθος του Γιοβάνοβιτς.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα της ΑΕΛ και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 33’, ο Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησε στην αντικατάσταση όλης της ενδεκάδας, ενώ στο 45’ ο Αβραάμ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο β’ ημίχρονο λόγω και των συνεχόμενων αλλαγών, ο ρυθμός είχε πέσει και σχετικά άνετα η Κέρκυρα κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα, το οποίο έμεινε και μέχρι το τέλος.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Μαρουκάκης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ μετά το 33’: Καβουσάκης, Αβραάμ, Σουλιώτης, Γιαννιτσάνης, Φάρκας, Καπός, Μάκαριτς, Χοτζάλι, Μασούρας, Καρατάσιος, Καπνόπουλος.

Έπαιξαν επίσης από το 60’: Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κοντόρ, Μανακούσιος, Ντεγκρά (τ), Ναβάρο

Η ενδεκάδα της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου, Γεωργίου, Τουράμ, Ζορμπάς, Κόντος, Ιωάννου, Γκόμες, Ζαραδούκας, Νίκιτς.

Η ενδεκάδα της Κέρκυρας στο β’ ημίχρονο: Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Επστάιν, Ντουαλά, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Αρναρέλης, Χιτζίδης, Σπίνουλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x