Ισπανία

Πιο κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

Μία ανάσα από την απόκτηση του μεταγραφικού της… πόθου τα τελευταία χρόνια, Αντουάν Γκριεζμάν, από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SΕR».

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για να αποκτήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως αυτή τη φορά και αν ευσταθούν οι πληροφορίες του έγκυρου ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena SER» της Μαδρίτης, είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το στόχο της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσες λοιπόν, από το περιβάλλον του Γάλλου σέντερ φορ, προκύπτει πως η μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα» είναι δεδομένη και εντός της εβδομάδας θα συναντηθεί με την Ατλέτικο που θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει.

Τις πληροφορίες αναπαράγουν και επιβεβαιώνουν και οι «Mundo Deportivo» και «Le Parisien», που αναφέρουν πως ο παίκτης θα μειώσει τις αποδοχές του (23 εκατομμύρια ευρώ συνολικά μέχρι το 2023) ούτως ώστε να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, που από την 1η Ιουλίου θα μειωθεί από τα 200 εκατομμύρια ευρώ στα 120.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x