Ιταλία

Πιόντεκ: «Ο Κριστιάνο είναι ο σπουδαιότερος»

Ο επιθετικός της Τζένοα, Κρίστοφ Πιόντεκ, δήλωσε πως ανυπομονεί για το παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους του Ρονάλντο, την ίδια στιγμή που απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του.

Μπορεί πολλές ομάδες να «σφάζονται» για τον Κριστόφ Πιόντεκ, παρ’ όλα αυτά ο επιθετικός της Τζένοα είναι αφοσιωμένος μόνο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, αποφεύγοντας να δώσει απάντηση σε ερώτηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός της Τζένοα: «Αυτήν τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος μόνο στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους. Θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Ξέρω τον Σέζνι, καθώς είμαστε συμπαίκτες στην εθνική Πολωνίας».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πιόντεκ μίλησε με δέος, τονίζοντας πως: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτήν τη στιγμή και για μένα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν κιόλας προσεγγίσει την Τζένοα για να τον κάνουν δικό τους, ο Πολωνός επιθετικός αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι στην Τζένοα τώρα και είμαι αφοσιωμένος μόνο σε αυτή. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια στη σεζόν και εστιάζω σε αυτά. Αγαπώ τους οπαδούς της Τζένοα».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x