Ιταλία

Πιόντεκ: «Το μόνο που θέλω είναι να παίξω στο Champions League»

Χωρίς να θέλει να συζητήσει το μέλλον του ο Κριστόφ Πιόντεκ ανέφερε μόνο πως θέλει να παίξει στο Champions League με την Μίλαν σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia.

Τέλος στο σερί 5 αγώνων χωρίς γκολ έβαλε ο Κριστόφ Πιόντεκ στον αγώνα της Κυριακής με την Φροζινόνε. Το γκολ του Πολωνού φορ βοήθησε την Μίλαν να κερδίσει με 2-0 δίνοντας της ελπίδες για την τετράδα στην τελευταία αγωνιστική.

«Αισθάνομαι καλύτερα, σκόραρα και είμαι χαρούμενος επειδή κερδίσαμε», δήλωσε στο Sky Sport Italia.

«Είμαστε 1 βαθμό πίσω από την Ίντερ και την Αταλάντα έτσι όλα είναι πιθανά, αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε την Σπαλ. Πιστεύαμε πως η Γιουβέντους θα νικήσει αλλά έφερε ισοπαλία. Είναι δύσκολη στιγμή αυτή για εμάς, αλλά ελπίζουμε να νικήσουμε την Σπαλ και τα αλλά αποτελέσματα να έρθουν όπως τα θέλουμε», πρόσθεσε.

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Ήταν δύσκολο να σκεφτώ πως θα σκόραρα 30 γκολ στην πρώτη μου σεζόν ερχόμενος από την Πολωνία. Ήταν αδιανόητο», συνέχισε και κατέληξε:

«Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, απλώς είμαι αφοσιωμένος για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να παίξω στο Champions League και αυτό θα ήταν το καλύτερο».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φαλάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x