Γερμανία

Πήρε Αρπ με… ανοιχτή ημερομηνία η Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν απέκτησε τον Φίτε Αρπ από το Αμβούργο, με τον 19χρονο επιθετικό να αποφασίζει ο... ίδιος αν θα μετακομίσει στο Μόναχο άμεσα ή μέχρι την 1η Ιουλίου του 2020.

Μια μεταγραφή «με μεταβλητές ημερομηνίες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, έκανε η Μπάγερν Μονάχου, που απέκτησε τον Φίτε Άρπ από το Αμβούργο, προσφέροντας περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 19χρονος επιθετικός, που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με τους «λιμανίσιους» μέχρι τον Ιούνη του 2020, θα επιλέξει ο ίδιος το πότε θα ενταχθεί στο ρόστερ των Βαυαρών. Αν δηλαδή αυτό θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 ή έναν χρόνο αργότερα…

«Οι διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν Μονάχου ήταν εποικοδομητικές και δίκαιες, ο υποβιβασμός κόστισε πολύ στον Φίτε και ήθελε πραγματικά να μείνει εδώ και να μας βοηθήσει να επανέλθουμε στην πρώτη κατηγορία. Βάζει τα πάντα κάτω από αυτό τον στόχο και τίποτα δεν θα αλλάξει στο μέλλον», είπε ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Ραλφ Μπέκερ.

Ακόμα κι όταν ο Αρπ επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του γερμανικού Βορρά, ήταν περίπου… σίγουρο ότι θα κατέληγε στη Μπάγερν, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να τον έχει «ψήσει» να αλλάξει ομάδα!

Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβρη μόλις, ο Γερμανός στράικερ εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο η παραμονή του στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου τον βελτίωσε σε αθλητικό επίπεδο.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x