Γερμανία

Πήρε Βάιζερ η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδωσε 12 εκατομμύρια ευρώ στη Χέρτα Βερολίνου για τον Μίτσελ Βάιζερ, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Κάτοικος Λεβερκούζεν θα είναι, από το καλοκαίρι και για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Μίτσελ Βάιζερ καθώς η Μπάγερ συμφώνησε για την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού με τη Χέρτα Βερολίνου, καταβάλλοντας της τα 12 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας για να προχωρήσει η μεταγραφή!

«Με την απόκτηση του Μίτσελ Βάιζερ, κάναμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να βελτιώσουμε την ομάδα μας για το μέλλον και να αυξήσουμε την ποιότητά μας. Ήταν απολύτως απαραίτητο με βάση το γεγονός ότι θα ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Εκτός από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έπρεπε να ανταποκριθούμε στο επιπλέον βάρος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, με ισάξιες επιλογές σε όλες τις θέσεις», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του αθλητικού διευθυντή των «ασπιρινών», Ρούντι Φέλερ.

Στη Λεβερκούζεν, ο Βάιζερ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 23. «Ένα νούμερο με συμβολικό χαρακτήρα», όπως ανέφερε η Μπάγερ. «Είναι σπουδαίο που μπορώ να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Η Μπάγερ έχει μια σπουδαία ομάδα, την οποία πάντα ευχαριστιόμουν να παρακολουθώ. Είναι ελκυστική, γρήγορη και επιθετική και ανυπομονώ να γίνω μέρος της τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συνεισφέρω στην εξέλιξή της στο μέλλον», σχολίασε από την πλευρά του ο 24χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x