Βέλγιο

Πήρε βαθμό παρά τις αποβολές η Σαρλερουα στο Μπέβερεν

Μπέβερεν και Σαρλερουά ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την έβδομη αγωνιστική της Jupiler League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο εκτός από τον ένα βαθμό μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Μπέβερεν και Σαρλερουά, οι οποίες τελικά έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μετά τις αποβολές των Ιλαμαχαριτρά στο 49’ και Περμπέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βασικοί και αναντικατάστατοι αγωνίστηκαν τόσο ο Απόστολος Βέλλιος για τη Μπέβερεν, όσο και ο Στέργος Μαρίνος για τη Σαρλερουά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σαρλερουά ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή και ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα στο 19’, όταν μετά από ωραία σέντρα του Νιανέ, ο Όσιμεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τακουνάκι. Η Μπέβερεν δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ποτέ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος όμως τα δεδομένα άλλαξαν γρήγορα. Στο 49’ ο Ιλαμαχαριτρά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα πάτημα σε αντίπαλό του με τις τάπες του παπουτσιού του και στην μετά την εκτέλεση του φάουλ ήρθε η ισοφάριση.

Μετά από λάθος απομάκρυνση από την άμυνα της Σαρλερουά, ο Αμπομά με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μέχρι και το τέλος η Μπέβερεν πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης χωρίς αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν περισσότερο προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα η Σαρλερουά έμεινε με 9 παίκτες, με τον Περμπέ να αποβάλλεται για ένα πολύ άτσαλο σπρώξιμο.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική
Παρασκευή 21/9
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Κορτράικ 0-2
(70’ Εμπογιό, 90’+5’ Σεβαλιέ)

Σάββατο 22/9
Μπέβερεν-Σαρλερουά 1-1
(51' Αμπομά - 19' Όσιμεν)

Έουπεν-Οστάνδη
Λόκερεν-Μουσκρόν
Σεντ Τρούιντεν-Αντβέρπ

Κυριακή 23/9
Γάνδη-Κλαμπ Μπριζ (15:30)
Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Σερκλ Μπριζ-Γκενκ (21:00)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική
Παρασκευή 28/9
Κορτράικ-Έουπεν (21:30)

Σάββατο 29/9
Γκενκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ (19:00)
Μουσκρόν-Μπέβερεν (21:00)
Σαρλερουά-Λόκερεν (21:00)
Μπριζ-Σερκλ Μπριζ (21:30)

Κυριακή 30/9
Άντερλεχτ-Σεντ Τρούιντεν (15:30)
Οστάνδη-Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Αντβέρπ-Γάνδη (21:00)
Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x