Γερμανία

Πήρε και Μπελφοντίλ η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή, προχωρώντας στην απόκτηση του Ισάκ Μπελφοντίλ μέχρι το 2022 από την Σταντάρ Λιέγης, έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Λεονάρντο Μπιτενκούρ, η Χόφενχαϊμ «χτύπησε» εκ νέου, προχωρώντας αυτή την φορά στην απόκτηση του Ισάκ Μπελφοντίλ, για τον οποίο πλήρωσε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης!

Ο 26χρονος επιθετικός, που πέρασε τη σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης μετρώντας 29 εμφανίσεις και έξι τέρματα, θα μείνει στο Σίνζχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Γιούλιαν Νάγκελζμαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο σε αυτό τον φιλόδοξο σύλλογο και θα κάνω ότι μπορώ για να παίξω το ρόλο μου στο να βοηθήσω να επιτευχθούν περισσότεροι στόχοι στο μέλλον», δήλωσε ο Μπελφοντίλ.

«Η ικανότητα του Ισάκ να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση τον καθιστά πολύτιμο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Είναι μια απειλή για κάθε άμυνα, παίζει μπροστά, πίσω από τον επιθετικό ή σε πιο ελεύθερο ρόλο, οπότε είναι ακριβώς ο παίκτης που θέλουμε», ήταν το σχόλιο του διευθυντή ποδοσφαίρου της Χόφενχαϊμ, Αλεξάντερ Ρόζεν για τον Αλγερινό άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x