Την τρίτη του μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, που πρόσθεσε στο ρόστερ του τον 21χρονου αριστερό ακραίο αμυντικό, Γιάννη Κιάκο.

Ο παίκτης, αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ’ Εθνική με τα Μετέωρα και είχε δοκιμαστεί τις τελευταίες ημέρες από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά για την μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κιάκου. Ο γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1998 παίκτης, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΣ Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έχει γεννηθεί στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ19 της Ερλάνγκεν. Ακολούθως αγωνίστηκε στις Βουρτζ (Κ19), Βουρτζμπούργκερ (Κ19) και Μπαϊρόιτ (Κ19), πριν έρθει στην Ελλάδα για τον ΑΣ Μετέωρα.

Ο Γιάννης Κιάκος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 και γίνεται ο τρίτος παίκτης που εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την φετινή περίοδο, μετά τους Γιάννη Παπανικολάου (που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και υπέγραψε μέχρι το 2022) και τον Οδυσσέα Λυμπεράκη (ο οποίος επίσης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι το 2023)».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.