Ισπανία

Πήρε Κολομβιανό στόπερ η Μπαρτσελόνα (video)

Σε μια επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Μπαρτσελόνα, η οποία έκλεισε τον 19χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο Νασιονάλ, Ντάβινσον Σάντσες.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η γνωστή παροιμία και υπό το πρίσμα αυτό η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον.

Οι «μπλαουγκράνα» έφθασαν σε συμφωνία με την Ατλέτικο Νασιονάλ για την απόκτηση του Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος θα κοστίσει 3.5 εκατ. ευρώ και θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών, θα προπονείται όμως συχνά-πυκνά υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε.

Το τμήμα σκάουτ της νταμπλούχου Ισπανίας στη Νότια Αμερική παρακολουθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο τον 19χρονο στόπερ, ο οποίος ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και τα φυσικά του προσόντα (1.87 ύψος, 83 κιλά).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα Super Cup και ένα Sudamericana, με την «Μπάρτσα» να επισπεύσει τις διαδικασίες και να ολοκληρώνει προ ημερών το «deal», όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το πρώτο (και τελευταίο μέχρι στιγμής) γκολ του σε επαγγελματικό επίπεδο



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x