Super League 2

Πήρε παίκτη από την Μπάγερν Μονάχου ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του 20χρονο Άγγελου Οικονόμου, ο οποίος για οκτώ χρόνια βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση με το… βλέμμα στο μέλλον προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου, Άγγελου Οικονόμου.

Ο νεαρός μέσος τα τελευταία οκτώ χρόνια βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου ενώ συμμετείχε και σε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα την περίοδο που στο τιμόνι τον «Βαυαρών» βρισκόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναν ακόμη παίκτη με πολύ μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ, στην πρώτη του κι’ όλας μέρα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο λόγος για τον 20χρονο (1/7/1997) μέσο Αγγελο Οικονόμου, ο οποίος για 8 χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας, ενώ έκανε και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο Οικονόμου που είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ17 και Κ19 υπέγραψε στο Καρπενήσι συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα.

Ο Οικονόμου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής και τα χαρακτηριστικά του έπεισαν το Νίκο Παπαδόπουλο, να του δώσει μια θέση στο φετινό ρόστερ του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x