Stoiximan Super League

Πήρε συμπαίκτη του Ιμπραΐμοβιτς ο Απόλλων!

Σημαντική μεταγραφική κίνηση από τον Απόλλωνα Σμύρνης που έκανε δικό του τον Πορτογάλο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ελαφρά ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ, Ζοάο Πέδρο, με τη μορφή δανεισμού από τους ΛΑ Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο 25χρονος άσος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στο MLS, όπου είχε 28 συμμετοχές, ενώ και φέτος πήρε παιχνίδια στα πόδια του στο… πλευρό του Σουηδού αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το… ξεπέταγμα του ποδοσφαιριστή ήρθε το 2016-2017 στην Γκιμαράες, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς!

Παράλληλα, η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάββα Σιατραβάνη (που οδεύει προς Κέρκυρα).

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Χουάν Πέδρο Αλμέιδα Μασάδο. Γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993 αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Λος Αντζελες Γκάλαξι. Έχει αγωνιστεί και στη Βιτόρια Γκιμαράες. Επίσης, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x