Europa League

Πήρε το «εισιτήριο» η Ντιναμό Κιέβου, προβάδισμα για Παρτιζάν

Αυτό που ήθελε, πέτυχε η Ντιναμό Κιέβου, που νίκησε 1-0 στην Ελβετία την Γιουνγκ Μπόις για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League και εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η Ντιναμό Κιέβου νίκησε 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία για την τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa League και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ανέβηκε δεύτερη η Παρτιζάν, που νίκησε 2-0 τη Σκεντέρμπεου στο Βελιγράδι και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Γιουνγκ Μπόις-Ντιναμό Κιέβου 0-1

Οι Ελβετοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν τρεις –τέσσερις ευκαιρίες για να προηγηθούν. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όμως αυτήν τη φορά οι γηπεδούχοι το «πλήρωσαν». Στο 69’, ο Γκονζάλεζ έδωσε στον Μπουγιάλσκι και αυτός μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1.



Παρτιζάν-Σκεντέρμπεου 2-0

Στο πρώτο μισάωρο, οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και το ματς δεν είχε να προσφέρει κάτι σε όσους το παρακολουθούσαν. Στη συνέχεια, οι Σέρβοι άρχισαν να πιέζουν και κατάφεραν στο 39’ να προηγηθούν με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Τόσιτς.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, η Παρτιζάν δεν πίεσε ιδιαίτερα την αλβανική εστία, κάτι που έγινε μετά το 60’, όταν και οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Στο 66’, ο Οζέγκοβιτς έδωσε στον Ταουβάμα που πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-0.



Βαθμολογία:

Ντιναμό Κιέβου 10

Παρτιζάν 5

Γιουνγκ Μπόις 3

Σκεντέρμπεου 2


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x