Stoiximan Super League

Πήρε τον παίκτη που είχε… εξαφανιστεί ο Απόλλων, ανακοίνωσε και Λούκιτς!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση των Ματίας Οριουέλα και Άντρει Λούκιτς, ωστόσο το παράδοξο είναι οι… λεπτομέρειες που δίνει γύρω από το deal με τον πρώτο!

Διπλή ενίσχυση στην άμυνα για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού Ματίας Οριουέλα και του Κροάτη Αντρέι Λούκιτς.

Το… παράδοξο, βέβαια, είναι το πώς έγινε το deal με τον πρώτο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο 26χρονος άσος είχε έρθει στην χώρα μας, «εξαφανίστηκε» για 24 ώρες, ωστόσο τελικά «κόντρα στη θέληση των αρπακτικών», υπέγραψε με την ελαφρά ταξιαρχία!

Οι δύο ανακοινώσεις

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x