Ισπανία

Πιρές: «Δεν θα άλλαζα τον Ντεμπελέ για τον Νεϊμάρ»

Μήνυμα στήριξης προς τον Ουσμάν Ντεμπελέ που έχει ακούσει πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες, έστειλε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος, Ρομπέρ Πιρές.

Έντονη είναι η κριτική που δέχεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει τον τελευταίο καιρό στην Βαρκελώνη, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που διατηρούν την πίστη τους σ’ εκείνον.

Ένας από αυτούς είναι και ο παλαίμαχος Γάλλος άσσος, Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος με δηλώσεις του στην ισπανική «Mundo Deportivo» «έσταξε μέλι» για τον νεαρό που απέκτησαν οι «μπλαουγκράνα» από τη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2017 έναντι 115 εκατ. ευρώ.

«Λατρεύω τον Ντεμπελέ. Πάντα μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά αυτό το παιδί είναι πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ νεαρός και όσα κάνει εκτός γηπέδου τα κάναμε κι εμείς σε αυτή την ηλικία. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να επιβάλλει στον εαυτό του λίγη περισσότερη πειθαρχία, αλλά είναι ακόμα πολύ νέος και έχει την ποιότητα και το ταλέντο για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να κερδίσει το Champions League και το πρωτάθλημα. Όπως είδαμε κόντρα στην Τότεναμ και την Εσπανιόλ, έχει την ικανότητα να πετύχει πανέμορφα γκολ», τόνισε αρχικά και συνέχισε συγκρίνοντάς τον με τον Νεϊμάρ!

«Αν έπρεπε να επιλέξω, δεν θα άλλαζα τον Ντεμπελέ για τον Νεϊμάρ. Ο Ουσμάν είναι 21 ετών, παίζει εξίσου καλά με το δεξί και το αριστερό του πόδι, δείχνοντας τρομερή ποιότητα με τη μπάλα στην κατοχή του. Έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και μπορεί να δείξει πολλά περισσόταρα από όσα έχουμε δει από εκείνον μέχρι τώρα», ήταν τα λόγια του Πιρές.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x