Champions League

Πίρλο: «Δε μετάνιωσα που είπα όχι στη Ρεάλ»

Το γεγονός ότι έφτασε μια "ανάσα" από τη Ρεάλ αποκάλυψε ο Αντρέα Πίρλο, τονίζοντας, όμως, ότι τελικά δε μετάνοιωσε που απέρριψε τη «βασίλισσα», μιας και κατέκτησε το Champions League με τη Μίλαν.

Στην αποκάλυψη ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2006, προχώρησε ο Αντρέα Πίρλο.

Ο Ιταλός μέσος, με αφορμή τον ημιτελικό της Γιουβέντους με τους «μερένχες», ανέφερε ότι είχε μιλήσει με τον Φάμπιο Καπέλο, όταν εκείνος ήταν προπονητής της «βασίλισσας», φτάνοντας κοντά σε συμφωνία, τελικά, όμως, είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

«Ο Καπέλο μου είχε τηλεφωνήσει το 2006, όταν η Μίλαν είχε πρόβλημα με το σκάνδαλο "Καλτσιόπολις". Η συμφωνία με τη Ρεάλ είχε σχεδόν γίνει, όμως τα πάντα άλλαξαν γρήγορα και τελικά το συμβόλαιό μου ανανεώθηκε», είπε ο 35χρονος που τόνισε ότι δεν μετάνιωσε που απέρριψε τους Μαδριλένους, μιας και την επόμενη σεζόν κατέκτησε το Champions League με τους «ροσονέρι».

«Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πω. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όμως, δεν μετανιώνω που δεν πήγα, καθώς την επόμενη σεζόν κατέκτησα το Champions League με τη Μίλαν», ήταν τα λόγια του έμπειρου μέσου που, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας ότι τον νιώθει σαν πατέρα του.

«Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας για εμένα. Περάσαμε αρκετά χρόνια μαζί. Μου άλλαξε το ρόλο και τη θέση μου στο γήπεδο και με έκανε να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου. Έζησα απερίγραπτες στιγμές μαζί του», δήλωσε ο παίκτης της Γιουβέντους.

Στη συνέχεια, ο Πίρλο αναφέρθηκε στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να θυμάται ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι, αν και το πρώτο ματς θα είναι κρίσιμο.

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Οι ημιτελικοί διαρκούν 180 λεπτά. Το πρώτο ματς θα είναι κρίσιμο και θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με σύνεση και αυτοπεποίθηση», είπε ο Ιταλός διεθνής που, στο τέλος, τόνισε ότι η ομάδα του ζει ένα όνειρο και πρέπει να το ακολουθήσει μέχρι το τέλος.

«Ζούμε ένα όνειρο και πρέπει να το ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό, όμως, δεν πρέπει να μας παρασύρει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x