Γ' Εθνική

Πιθανή αλλαγή μέρας και… έδρας για ΑΕΚ

Ορατό το ενδεχόμενο να γίνει Σάββατο αντί Κυριακής το ματς της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ. Αίτημα του ΑΟ Περιστερίου να παίξει στο γήπεδο του Ατρομήτου με την «Ένωση» την 3η αγωνιστική.

Μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο είναι πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι κανονικά έχει οριστεί για την Κυριακή, ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να μετατεθεί για το Σάββατο, καθώς τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Καλλονής με τον Ατρόμητο και η ομάδα της Μυτιλήνης χρησιμοποιεί ως έδρα το ΟΑΚΑ μέχρι να κριθεί κατάλληλο για Σούπερ Λίγκα το δικό της γήπεδο.

Στο μεταξύ, σε γήπεδο… πρώτης κατηγορίας είναι πιθανό να παίξει η ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική. Ο ΑΟ Περιστερίου φιλοξενεί την «Ένωση», αλλά το γήπεδό του είναι χωρητικότητας μόλις 600 θεατών. Για λόγους ασφαλείας, αλλά και οικονομικούς, μιας και αναμένεται και πάλι μεγάλη παρουσία φίλων της ΑΕΚ (στη Φυλή ήταν πάνω από 3.000), οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΟ να φιλοξενηθεί το ματς στο γήπεδο του Ατρομήτου.

Πρακτικό πρόβλημα δεν υπάρχει, μιας και ο Ατρόμητος παίζει την επόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x