Μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο είναι πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι κανονικά έχει οριστεί για την Κυριακή, ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να μετατεθεί για το Σάββατο, καθώς τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Καλλονής με τον Ατρόμητο και η ομάδα της Μυτιλήνης χρησιμοποιεί ως έδρα το ΟΑΚΑ μέχρι να κριθεί κατάλληλο για Σούπερ Λίγκα το δικό της γήπεδο.

Στο μεταξύ, σε γήπεδο… πρώτης κατηγορίας είναι πιθανό να παίξει η ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική. Ο ΑΟ Περιστερίου φιλοξενεί την «Ένωση», αλλά το γήπεδό του είναι χωρητικότητας μόλις 600 θεατών. Για λόγους ασφαλείας, αλλά και οικονομικούς, μιας και αναμένεται και πάλι μεγάλη παρουσία φίλων της ΑΕΚ (στη Φυλή ήταν πάνω από 3.000), οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΟ να φιλοξενηθεί το ματς στο γήπεδο του Ατρομήτου.

Πρακτικό πρόβλημα δεν υπάρχει, μιας και ο Ατρόμητος παίζει την επόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της ομοσπονδίας.

TAGS: A.E.K.